...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Orebić

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Orebić, Aktivni turizam Orebić, Kulturni turizam Orebić kao i za Gastronomija Orebić, Noćni život Orebić, Transferi Orebić.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Orebić

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Orebić ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na južnoj obali poluotoka Pelješca, podno brda Sv.Ilija smjestio se Orebić. Koljevka mnogobrojnih mornara i kapetana  čija se tradicija čuva u Pomorskom muzeju, Orebić  pruža svojim gostima mogućnost da uživaju u netaknutoj prirodi u kojoj dominiraju stoljetni borovi, čempresi, masline, bademi, agave te razne vrste cvijeća. Osim bogate vegetacije Orebić svojim gostima nudi duge pješčane plaže, među kojima je najpoznatija Trstenica, te mnogobrojne uvale s kristalno čistim morem.Iznad Orebića nalazi se blaga uzvisina sa franjevačkim samostanom i crkvom Gospe. Sa iste se pruža predivan pogled na Mljet i Korčulu te na obalu Pelješca i morsku pučinu. Na brdu Sv.Ilije na 910m nv možete naići na krda muflona i posjetiti arheološku lokaciju Gornja Nakovana na kojoj su otkriveni tragovi života prethistorijskog čovjeka.
Za ljubitelje izletnika nude se organizirani izleti, pješačke ture, šetnje vinskim stazama i posjeti vinskim podrumima. Orebić je naime poznat po uzgoju vinove loze te po kvalitenim vinima među kojima  su najpoznatiji Dingač, Postup i Pelješac.
Uz hotelski...

 

Orebić - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda