...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Rogoznica

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Rogoznica, Aktivni turizam Rogoznica, Kulturni turizam Rogoznica kao i za Gastronomija Rogoznica, Noćni život Rogoznica, Transferi Rogoznica.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Rogoznica

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Rogoznica ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Rogoznica je mjesto i luka u istoimenom zaljevu, 35 km južno od Šibenika, a smještena je na poluotoku. Današnja Rogoznica nastala je na otočiću Kopara koji je u 19. stoljeću spojen sa kopnom. Rogoznica je do danas očuvala izgled karakterističnog dalmatinskog mjesta zbijenih ulica, kamenih kuća nanizanih oko župske crkve koja se ističe kao naizraženija prostorna dominanta.
Rogoznica je i danas tipično mediteransko mjesto čije se stanovništvo uglavnom bavi ribolovom, obradom zemlje i turizmom. Apartmani, sobe, vile i obiteljske kuće najveći su dio smještajnog kapaciteta u Rogoznici. Turističku ponudu Rogoznice upotpunjuju mnogi restorani i konobe u kojima ćete kušati poznato primoštensko vino Babić u nekom od tipičnih vinskih podruma. Borove šume, lijepe uređene plaže, slikovit i zaštičen položaj čine Rogoznicu privlačnu turistima.
Rogoznica je poznata po svojoj marini i luci za koju kažu da je jedna od najljepših i najsigurnijih na cijelom Jadranu, pa je i zato posjećena tokom cijele godine. U zaljevu Rogoznice je 1993-96 sagrađen umjetan otok...

 

Rogoznica - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda