...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Skijalište Gerlitzen, Austrija

 

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Skijalište Gerlitzen, Austrija, Aktivni turizam Skijalište Gerlitzen, Austrija, Kulturni turizam Skijalište Gerlitzen, Austrija kao i za Gastronomija Skijalište Gerlitzen, Austrija, Noćni život Skijalište Gerlitzen, Austrija, Transferi Skijalište Gerlitzen, Austrija.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Skijalište Gerlitzen, Austrija

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Skijalište Gerlitzen, Austrija ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Skijalište Gerlitzen nalazi se u regiji Villach u srcu Koruške.

Sa vrha planine imate prekrasan pogled na tromeđu Austrija, Italija i Slovenija.

Gerlitzen Alpe iznad jezera Ossiacher See nosi nadimak 'Baby Kronplatz' - skijalište na jednom brdu s kojeg se vrha staze spuštaju na gotovo sve strane svijeta.

Skijalište je idealno odredište za vikend. Pristup skijalištu je izvanredno jednostavan. Kod Villacha se križaju autoceste A2, A10 i A11, a u blizini je i zračna luka Klagenfurt. Od autoceste do polazne stanice žičare u Annenheimu, najstarijom gondolom u Koruškoj, ima tek 2 km.

Prednost ovog skijaškog područja je blizina mjesta Villach, koje je udaljeno samo nekoliko kilometara.

Nakon aktivnog dana u planinama, popodne možete prošetati po trgovačkom centru, pogledati koji film u kinu ili uživati u drugim prednostima koji nudi grad. Besplatan autobus Vam stoji na raspolaganju.

Skijalište nalazi se na nadmorskoj visini od 1.000 do 1.911 m, a jedno je od 5 najsunčanijih skijališta u Austriji. 42 km savršeno uređenih...

 

Skijalište Gerlitzen, Austrija - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda