...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Skijalište Katschberg, Austrija

 

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Skijalište Katschberg, Austrija, Aktivni turizam Skijalište Katschberg, Austrija, Kulturni turizam Skijalište Katschberg, Austrija kao i za Gastronomija Skijalište Katschberg, Austrija, Noćni život Skijalište Katschberg, Austrija, Transferi Skijalište Katschberg, Austrija.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Skijalište Katschberg, Austrija

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Skijalište Katschberg, Austrija ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Skijalište Katschberg se nalazi na nadmorskoj visini od 1.066 do 2.220 m na granici austrijskih pokrajina Koruške i Salzburga.

Zbog svoje povoljne lokacije, ovo je mjesto idealno odredište za obiteljska i vikend skijanja.

Skijalište se nalazi na dva vrha, Tschaneck i Aineck, koji su povezani skijaškim mostom.

70 km savršeno uređenih staza i suvremeni sustav zasnježenja jamče raznoliki užitak skijanja.

Staze su raznovrsne i uglavnom srednjeg stupnja težine, ali i zahtjevniji skijaši će pronaći izazov na crnim stazama. Staza A1 sa duljinom od 6 km je jedna od duljih staza u Austriji. A jedna od najzahtjevnijih staza je „Direttissima“ sa 2.500 m duljine i nagibom od 60-100%.

Velika prednost ovog skijaškog područja je zasigurno širina njegovih staza i kratko vrijeme čekanja na žičarama što omogućuje neometanu skijašku zabavu.

Ono po čemu se Katschberg definitvno izdvaja je briga za najmlađe zbog solidnih uvjeta za polaznike škola skijanja.

Tako po samom skijalištu na nekoliko mjesta postoje uređena igrališta za djecu, za njih...

 

Skijalište Katschberg, Austrija - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda