...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Matrei

 

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Matrei, Aktivni turizam Matrei, Kulturni turizam Matrei kao i za Gastronomija Matrei, Noćni život Matrei, Transferi Matrei.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Matrei

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Matrei ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Großglockner Resort Kals-Matrei je najveće skijalište Istočnog Tirola i smatra se jednim od najljepših područja u Alpama. Sa visinom od 3.798 m, Großglockner je najviša planina i simbol Austrije. Ova skijaška regija nalazi se na rubu Nacionalnog parka Hohe Tauern, najveći prirodni rezervat u Alpama. Skijalište je nastalo spajanjem Matreija i Kalsa.

Skijalište je prava obiteljska destinacija koja se nalazi na nadmorskoj visini od 925 do 2.621 m, s prekrasnim pogledom na brojne vrhove planina koji sežu preko 3.000 m nadmorske visine. Prema statistici, to je područje s najviše sunčanih sati u Istočnom Tirolu. Klimatski uvjeti su izvrsni, puno sunca, ali i puno snijega. Ipak, ništa nije prepušteno slučaju. Suvremeni sustav zasnježenja jamče raznoliki užitak skijanja!

Najviši vrh Cimaross na nadmorskoj visini od 2.621 metara predstavlja zajedničku središnju točku skijališta Großglockner Resorts Kals-Matrei, gdje možete birati, hoćete li se spustiti niz dolinu prema Matreiju ili na drugu stranu planine u Kals. Svatko će pronaći...

 

Matrei - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda