Istražite Rogoznicu s biciklom u 5 dana!

 

Hrvatska

 
 
 

Informacije

 
 
KategorijaBiciklizam
Mjesto polaskaRogoznica
Sezona08.04. - 12.05.
Odrasli Cijena 340 € / po osobi
Djeca Cijena 340 € / po osobi
Kapacitet
Izračun cijene
Broj osoba: Odrasli: 2
Djeca: 0
Period: 03.12.2022
Cijena
Odrasli (2):
Djeca (0):

680.00 €
0.00 €
UKUPNO 680.00 €
Odaberite

Opis

Na gotovo 1000 km staza, istražite najbolje od Dalmacije; NP Krka, Trogir i Šibenik! Uz vrhunske biciklističke ture, čeka Vas 6 dana aktivnosti, otkrivanja tradicije i sve to na veličanstvenim lokacijama. Na kraju napornog dana napunite baterije u luksuznom Boutique hotelu Life u mirnoj uvali u Rogoznici. Uživajte u pogledu na more, moderno opremljenim sobama, vrhunskoj gastronomiji i neograničenom wellnessu...

Rogoznica je mirno mediteransko mjesto sa vise od 2600 sunčanih sati godišnje. Smještena je u samom srcu Dalmacije, te je savršena polazna točka za istraživanje okolice bogate kulturnim i prirodnim znamenitostima.

1. Dan

Dolazak u hotel u popodnevnim satima. Nakon prijave u hotel i smještaja u dvokrevetnoj Superior sobi predlažemo laganu šetnju do Rogoznice i posjet jezeru „Zmajevo oko“, slanom jezeru koje je prirodni fenomen. S obzirom da je temperatura u jezeru uvijek toplija bar 3-4 stupnja od one u moru, moguće je i kupanje za one najhrabrije! Nakon povratka u hotel, organizirana je večera u hotelskom restoranu. U restoranu Life možete uživati u spoju mediteranske kuhinje prezentirane na moderni način po svjetskim standardima.

2. Dan

Doručak se servira od 8 do 10:30. Nakon doručka, slijedi okupljanje u hotelskom lobby-u, upoznavanje s vodičem (ukoliko se odlučite angažirati istog) i predstavljanje planirane rute. Ruta započinje direktno iz hotela i prikladna je rekreativnim biciklistima. Uz zapanjujuće poglede na morska prostranstva, makadamskim putovima prolazi se kroz stoljetne maslinike i vinograde do Primoštena. Slijedi kratki odmor i obilazak mjesta. Ruta je srednje zahtjevna i duga je 35 km. U povratku iz Primoštena, predlažemo posjet obližnjem seoskom gospodarstvu. Predlažemo degustaciju domaćih proizvoda i tradicionalnu dalmatinsku večeru. Nakon večere slijedi povratak u hotel i opuštanje u hotelskom wellnessu.

3. Dan

Doručak se servira od 8 do 10:30. U 12:00 h kreće organizirani posjet Trogiru, tipičnom dalmatinskom gradu čija je jezgra pod zaštitom UNESCO-a. Za potpuni doživljaj ovog slikovitog gradića, predlažemo
razgled grada uz vodiča. Planiran je povratak u hotel u večernjim satima nakon kojeg slijedi slobodno vrijeme za korištenje wellnessa i masaže.

4. Dan

Doručak se servira od 8 do 10:30. Predlažemo laganu vožnju makadamskim putevima, dugu 30 km, do rta Planka, najisturenije točke Jadrana i granici između sjevernog i južnog Jadrana. Možete razgledati kamenu zavjetnu crkvicu sv. Ivana. Slijedi povratak u hotel i slobodno vrijeme za wellness i opuštanje. U večernjim satima organizirana je večera u hotelskom restoranu.

5. Dan

Doručak se servira od 8 do 10:30. Predlažemo posjet Nacionalnom Parku Krka u čiji je obilazak najbolje krenuti iz Skradina. Staze prate rijeku i njen kanjon te se ubrzo stiže do Skradinskog buka. Ruta je srednje težine, duga je 50 km i traje 4 h. U predahu od vožnje, možete razgledavati slapove ili brodom posjetiti samostan na malom otočiću Visovcu. Nakon povratka u hotel slijedi večera u hotelskom restoranu.

6. Dan

Doručak se servira od 8 do 10:30. Planirana odjava iz hotela je u 11 ali moguće je ostaviti prtljagu u svlačionici i iskoristiti i zadnji dan za aktivnost.

Sve biciklističke ture se mogu prilagoditi težinom i trajanjem ovisno o Vašoj fizičkoj kondiciji. Također, možemo Vam preporučiti turističku agenciju koja pruža uslugu najma bicikla sa ili bez pratnje licenciranog vodiča. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

Cijena paketa je 680,00 Eur za dvije osobe.

U cijenu je uključeno:

- 5 noćenja u Superior sobi sa bočnim pogledom na more za dvije osobe
- 3 večere od 3 slijeda u hotelskom restoranu za dvije osobe
- 1 večera u obiteljskom domaćinstvu za dvije osobe
- organizirani izlet u Trogir
- neograničeno korištenje wellness zone (unutarnji bazen, finska sauna i parna kupelj)

Nadoplate:

- soba sa direktnim pogledom na more 20,00 Eur po danu
- najam MT bicikle „Cube“ 16,00 Eur po danu
- turistički vodič za razgled Trogira
- ulaznice za NP Krka

Imate dodatnih pitanja?