...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Dubrovnik

 

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Dubrovnik, Aktivni turizam Dubrovnik, Kulturni turizam Dubrovnik kao i za Gastronomija Dubrovnik, Noćni život Dubrovnik, Transferi Dubrovnik.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Dubrovnik

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Dubrovnik ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Dubrovnik je grad koji se može pohvaliti svojom ljepotom, načinom života i bogatom poviješću. Dubrovnik je smješten na jugu Hrvatske u podnožju planine Srđ. Sa 2554 sunčana sata u godini Dubrovnik je prema trajanju insolacije među prvim gradovima u Europi. Dubrovnik je poznata turistička destinacija na Jadranu, koja u svojoj ponudi nudi smještaj (apartmani, sobe, pansioni, hoteli), bogata gastronomska ponuda (restorani, caffe barovi, konobe), sportske aktivnosti (ronjenje, jahanje, tenis tereni..) te zabavu i ostale popratne sadržaje.
"Non bene pro toto libertas venditur auro" - "Sloboda se ne prodaje ni za sve zlato" - ova rečenica je bila geslo Dubrovačke Republike, a nalazi se na ulazu u tvđavu Lovrejac. Libertas - sloboda je pojam koji se nameće posvuda u Dubrovniku. U palačama gdje je vlastela djelovala u slavu Republike. Na zidinama se branio grad od neprijatelja. U luci gdje su bile usidrene galije koje su brodile svijetom. Jamstvo te slobode je jedinstveni spoj diplomatske mudrosti i odvažnosti u kojoj se oduvijek...

 

Dubrovnik - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda