...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Molunat

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Molunat, Aktivni turizam Molunat, Kulturni turizam Molunat kao i za Gastronomija Molunat, Noćni život Molunat, Transferi Molunat.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Molunat

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Molunat ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Molunat je najjužnije turističko mjesto na hrvatskom dijelu Jadrana. Udaljen je od Cavtata 20 km, a od Dubrovnika 40 km. Nekadašnje poznato malo ribarsko mjesto danas je sve poznatije kao turističko odredište. Mjesto se sastoji od dvije uvale (Veliki i Mali Molunat), dok se na ulazu u Mali Molunat nalaze dva prekrasna otočića (Veliki i Mali Škoj). Mjesto je okruženo prekrasnim prirodnim okolišem, bogat borovom šumom i maslinicima.

Molunat nudi različite zanimljive turističke sadržaje, kao što su tri autokampa, jedan restoran, dva kafića te poštu.

U Molunatu se nalaze mnogobrojne prekrasne pješčane plaže i plaže od žala te su idealne za boravak gostiju sa malom djecom.

Privatne kuće sa apartmanima i sobama se nalaze u dijelu naselja poznatom po prekrasnim plažama i bujnoj vegetaciji. Ukoliko se zaželite noćnog provoda svakako svratite do Cavtata, a ukoliko se zaželite romantičnih šetnji nema boljeg izbora od obližnjeg Dubrovnika.

Mjesto je  pravi raj naročito za ronioce, ribolovce, jedriličare i daskaše koji...

 

Molunat - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda