...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Omiš

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Omiš, Aktivni turizam Omiš, Kulturni turizam Omiš kao i za Gastronomija Omiš, Noćni život Omiš, Transferi Omiš.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Omiš

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Omiš ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Omiš je udaljen od Splita 25 km, a leži na lijevoj obali ušča rijeke Cetine, nedaleko od njezine slikovite probojnice kroz vapnenački greben. Prostrane pješčane plaže protežu se od Dugog rata na zapadu do Ravnica na istoku. Pred niskom obalom zapadno od Omiša pruža se 700m široka plićina stvorena nanosima rijeke Cetine, promjenjivih dubina. Stari dio Omiša smješten je pod strmim stijenama sa uskim ulicama i malim trgom. Omiš je pogodan za ugodan i miran odmor, a nudi apartmane, vile i sobe uzduž zapadne obale u mjestima Stanići, Čelini, Mimice, Duće, Marušići i Pisak. Duće je malo mjesto poznato po lijepoj, dugačkoj pješčanoj plaži. Brojne su kuće namijenjene turizmu, odnosno pogodne za obiteljski odmor. Duće je dobro povezano sa zaleđem (Zagora) te imaju dobru ponudu domaće hrane u lokalnim restoranima i konbama.
Zadnjih godina, Omiš je postao sinonim za avanturističke sportove što može zahvaliti rijeci Cetini i njenom kanjonu. Za sve one koji žele aktivan odmor nudi se rafting na...

 

Omiš - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda