...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Terme Dolenjske

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Terme Dolenjske, Aktivni turizam Terme Dolenjske, Kulturni turizam Terme Dolenjske kao i za Gastronomija Terme Dolenjske, Noćni život Terme Dolenjske, Transferi Terme Dolenjske.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Terme Dolenjske

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Terme Dolenjske ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Već nekoliko stoljeća posjetioce Termalnog Centra Dolenjska očekuju tri izvora termalne vode. Prvi pisani dokument o ovim termama datiran je iz XIII stoljeća.
Moderna medicina potvrdila je zdravstveni učinak termalnih voda. Kombinacija zdravstvenih metoda današnjice i prirodnih resursa omogućuje liječenje raznih smetnji kao što su reumatizam i postoperativa stanja na lokomotornom sistemu. Ali termalni centar Dolenjske pozivaju i one koji se žele relaksirati, pobjeći od svakodnevnog stresa i uživati u zdravom odmoru za osvježenje duha i tijela.
Zdravstveni i termalni centar Dolenjske toplice se od drugih razlikuju po svojoj dugoj tradiciji i zbog osobnog pristupa koji nude svakom posjetiocu.
Godine 1997 Termalni Centar Dolenjska osvojio je ISO 9001 certifikat za kvalitetu ponuđenih usluga.
Za relaksaciju i rekreaciju, termalni i zdravstveni centar Dolenjska nudi: 3 unutarnja bazena (36oC), tenis terene sa instruktorima i instruktore na bazenima, poligone za gađanje lukom i strijelom, fitness centre i razne saune, ručne i podvodne masaže, pedikiru, manikiru, bicikle za iznajmljivanje za one koji žele istražiti...

 

Terme Dolenjske - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda