...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Terme Laško

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Terme Laško, Aktivni turizam Terme Laško, Kulturni turizam Terme Laško kao i za Gastronomija Terme Laško, Noćni život Terme Laško, Transferi Terme Laško.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Terme Laško

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Terme Laško ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Odmor u ljekovitoj vodi Terme Laško - Drugačiji doživljaji lijepih voda Laško ujedinjuje privlačnost pogleda na rijeku i iznenađujuću ljepotu termalne vode.

Najnovija istraživanja pokazala su da voda iz laških termi osim blagotvornog kemijskog sastava ima i povoljan bioenergetski učinak i pomažu uspostavljanju energetske ravnoteže u organizmu. Blagodatni ionski sastav i pravilan oblik kristala već 150 godina brinu o ponovnom uspostavljanju zdravlja i dobrobiti organizma. Izvori stoljetnih tradicija i novih pogleda Još u rimsko doba u ljekovita termalna izvorišta uz rijeku Savinju dolazili su rimski legionari, a za vrijeme vladavine austrougarskog cara Franje Josipa I. pitoreskni gradić Laško postaje mondeno lječilište.

Uz hotel Zdravilišče Laško, u augustu 2008. otvoren je novi hotel Wellness Park Laško, koji je u kratko vrijeme postao je jedan od najpopularnijih wellness odredišta u Sloveniji. Laško čuva ljepotu prošlosti, s novim termalnim centrom ispod gorde staklene kupole, i iznenađujuće oblikuje sadašnjost.

Priznato lječilište

U Centru zdravstvenog turizma, u hotelu Zdravilišče Laško na raspolaganju su...

 

Terme Laško - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda