...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Tučepi

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Tučepi, Aktivni turizam Tučepi, Kulturni turizam Tučepi kao i za Gastronomija Tučepi, Noćni život Tučepi, Transferi Tučepi.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Tučepi

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Tučepi ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na području Makarske rivijere, samo 4 km južno od Makarske , nalazi se turističko mjesto Tučepi.  Blizina grada Makarske na sjeverozapadu te planine Biokova na sjeveroistoku daju im idealnu poziciju. Okolna sela, sa tradicionalnim primorskim načinom gradnje, raštrkana po širokoj padini, bogati su prirodnim izvorima a na terasastim poljoprivrednim zemljištima smješteni su  vinogradi i maslinici.

Povoljni zemljopisni položaj uvjetovao je nastanjenje Tučepa već u doba antike. Ulomci namještaja starokršćanske crkve iz V.-VI. st i nekoliko srednjovjekovnih nadgrobnih ploča su najstariji dokazi o naseljenju Tučepa. Pod današnjim imenon Tučepi se po prvi puta spominju 1434. g.  U prijelaznom romaničkom-gotičkom stilu potkraj XIII. st. ovdje je sagrađena crkva Sv. Jurja  a u XVIII. izgrađene su barokne vile obitelji Ivanišević i Lucic-Pavlovic.

Zahvaljujući ljepoti obale i kvalitetnoj ponudi smještaja Tučepi su postali pravi mali raj na ovom djelu Jadranske obale.  Šljunčane plaže s hladovinom koju pružaju masline i borovi idealne su za opuštanje i odmor. 

Ponuda sportskih sadržaja u sklopu hotelskog smještaja...

 

Tučepi - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda