...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Malinska

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Malinska, Aktivni turizam Malinska, Kulturni turizam Malinska kao i za Gastronomija Malinska, Noćni život Malinska, Transferi Malinska.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Malinska

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Malinska ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

U šumovitom zaljevu na sjeveroistočnom djelu otoka Krka, najvećeg Jadranskog otoka, smjestila se Malinska. Malinska obiluje bujnom mediteranskom vegetacijom koja s blagom klimom i čistim morem svojim gostima garantira ugodan odmor.

Mjesto se po prvi puta u povijesti spominje u XV. st. a nekoć je bila glavna luka za izvoz drva.

Šire malinsko područje obiluje šljunčanim i pješčanim plažama.  Duž obale vodi duga šetnjica Rajski put, a za kupače su uređena 3 kupailšta. Ako niste ljubitelji velikih gužvi i tražite svoje mjesto pod suncem na brojnim plažama, skrovite uvlice kojima malinska obala obiluje su upravo za vas.

Malinska nudi raznoliku ponudu za goste koji preferiraju aktivni odmor. Jahanje, tenis, kuglanje, minigolf, vodeni sportovi poput ronjenja, jedrenja i sportskog ribolova samo su neke od njih.

Kao i u svim otočnim mjestima tako i u Malinskoj kulturno ljeto traje od 15.06. do 15.09. U tom periodu mještani slave i dan svog zaštitnika Sv. Apolinara i to 23. srpnja, a održavaju se i...

 

Malinska - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda