...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Vrbnik

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Vrbnik, Aktivni turizam Vrbnik, Kulturni turizam Vrbnik kao i za Gastronomija Vrbnik, Noćni život Vrbnik, Transferi Vrbnik.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Vrbnik

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Vrbnik ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na jugoistočnoj strani otoka Krka, smješten na strmoj stijeni 50m iznad razine mora, nalazi se slikoviti gradić Vrbnik.

Dašak prošlosti ogleda  se u uskim uličicama - Vrbnik ima najužu ulicu na svijetu. Antičkie kuće, srednjovjekovne crkvice i dvorac daju poseban šarm ovom mjestu. Župna crkva s prekrasnim renesansnim oltarom Ružarica i kapela Sv. Ivana Krstitelja, zaštitnika grada, najznačajniji su sakralni spomenici grada Vrbnika. Osim u građevinama povijest je zabilježena i u starim glagoljskim rukopisima i dokumentima koji se nalaze u župnoj crkvi i biblioteci Vitezić. Glagoljski natpisi vidljivi su i po ulicama u starogradskoj jezgri a ljubitelji izložbe mogu posjetiti zanimljivu postavu u zvoniku.

Osim po svojoj glagoljaškoj kulturnoj baštini, Vrbnik je poznat i po odličnom bijelom suhom autohtonom vinu - Vrbničkoj Žlahtini. Gurmani će naprosto uživati u Vrbničkim vinarijama, konobama i restoranima.

Ljubiteljima kupanja i sunčanja Vrbnik i njegova okolica nudi predivne šljunčane plaže s kristalno čistim morem.

Svojim gostima mještani nude smještaj...

 

Vrbnik - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda