...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Povljana

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Povljana, Aktivni turizam Povljana, Kulturni turizam Povljana kao i za Gastronomija Povljana, Noćni život Povljana, Transferi Povljana.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Povljana

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Povljana ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na jugozapadnoj obali otoka Paga, u predivnoj zelenoj uvali smjestila se Povljana.

Prirodna zaštita od jakih vjetrova te činjenica da je smještena u zelenoj uvali daju Povljani prednost naspram ostalim mjestima na , u većem djelu, kamenitom otoku.

Duge pješčane plaže pogodne su za djecu, a skrovite kamenite i šljunčane uvalice u okolici idealne su za one koji vole vlastiti mir. Najpoznatija plaža na ovom području je šljunčana plaža Dubrovnik sa brojnim kafićima i malim restoranima u kojima mozete pronaci osvjezenje u vrućim ljetnim danima.

Oni koje vole aktivni odmor mogu se prošetati po mnogobrojnim šetnjicama uz plažu ili igrati odbojku na plaži, nogomet, tenis, dok se djeca mogu zabaviti na trampolinima u marini.

U obližnjem jezercu Segal možete uživati u ljekovitom blatu te tako spojiti ugodno s korisnim za vaše vlastito zdravlje.

Ornitološki rezervat u blizini prirodnog jezera Veliko Blato bit će obavezna stanica ljubiteljima ptica.

Gurmani će pak svoju želju zadovoljiti...

 

Povljana - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda