...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Bjelovar

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Bjelovar, Aktivni turizam Bjelovar, Kulturni turizam Bjelovar kao i za Gastronomija Bjelovar, Noćni život Bjelovar, Transferi Bjelovar.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Bjelovar

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Bjelovar ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Bjelovar, grad na sjeverozapadu Hrvatske, središte je Bjelovarsko-bilogorske županije. Smješten je na jugozapadnom obronku Bilogore, između dviju rječica, Plavnice i Bjelovacke. Nalazi se na 135 m nadmorske visine i ima umjerenu srednjoeuropsku klimu. Danas je sedamnaesto naselje po veličini u Republici Hrvatskoj i gospodarsko je, društveno, kulturno i športsko središte. Njegov razvoj pratila su burna gospodarska, društvena i kulturna razdoblja. Današnji Bjelovar, uz to je važno kulturno središte, ima i razvijenu poljoprivredu, stočarstvo, drvnu i prehrambenu industriju.
Turizam koji se na ovom području razvija vezan je uz lov i šumska područja kojim ovo područje obiluje, te uz urbanu kulturu koju obilježavaju raznovrsne manifestacije čime se Bjelovaru vraća status kontinentalnog mjesta koje bi svakako trebalo posjetiti pri dolasku u Hrvatsku.

 

Bjelovar - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda