...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Čapljina

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Čapljina, Aktivni turizam Čapljina, Kulturni turizam Čapljina kao i za Gastronomija Čapljina, Noćni život Čapljina, Transferi Čapljina.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Čapljina

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Čapljina ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Čapljina je grad koji se nalazi na desnoj obali rijeke Neretve, nedaleko od granice sa Republikom Hrvatskom. Čapljina je i ujedno sjedište općine.
Dijelovi grada su: Gradina, Vrgorac, Muša, Čapljina-grad i Novi dio grada. Okolna naselja su: Dretelj, Tasovčići, Grabovina i Struge (posebne lokalne zajednice). Grad Čapljina trenutno broji oko 8.000 tisuća stanovnika. Arheološka nalazišta su: Rimsko naselje, groblje na Kuku, nekropola stećaka na Kuku (uništena), Mala Gradina-pretpovijesno i rimsko naselje, Mogorjelo - vila suburbana itd... Brojni su spomenici u Čapljini: Kip kralja Tomislava nalazi se na istoimenom trgu, ispred poštanske zgrade nalazi se skulptura bez naslova autora Ante Brkića, a ispred hotela "Mogorjelo" (koji je tijekom rata uništen) nalazi se skulptura "Cvijet Hercegovine" autora Franje Bešlića...
Park prirode Hutovo blato površine je 7 441 ha, sa svojih 6 jezera i šezdesetak vrela, predstavlja oazu mira i prirode.

...
 

Čapljina - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda