...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Stolac

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Stolac, Aktivni turizam Stolac, Kulturni turizam Stolac kao i za Gastronomija Stolac, Noćni život Stolac, Transferi Stolac.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Stolac

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Stolac ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Stolac je grad smješten na krajnjem istoku Hercegovačko-neretvanskog kantona. Grad koji je izgrađen na obalama Modre rijeke Bregave, okružuju ga planine Hrgud te Vidovo polje s okolnim mjestima koja su ispisana perom bogate kulturne prošlosti. Sam prilaz Stolcu sa zapadne strane je Dubravska visoravan koja je specifična i poznata po breskvi i nadasve dubravskom vinogorju po kojem su poznata stolačka vina. Da je zainteresiranost za život na ovom prostoru bila još od najstarijih vremena, to nam svjedoče mjesta koja ga okružuju: pećina Badanj - paleolitsko stanište, utvrđeni ilirski grad Daorson, koji izaziva divljenje svojim kiklopskim zidinama, te poznate nekropole stećaka na Radimlji, Boljunima, Rotimlji i Vidoštaku kao i sama tvrđava Starog grada.

 

Stolac - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda