...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Delnice

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Delnice, Aktivni turizam Delnice, Kulturni turizam Delnice kao i za Gastronomija Delnice, Noćni život Delnice, Transferi Delnice.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Delnice

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Delnice ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Delnice je grad koji se nalazi na najvišoj nadmorskoj visini u Hrvatskoj - 698 m. Grad je okružen uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha.  Različotost klime i vegetacije na malom području omogućava raznovrsnu turističku ponudu kako u zimskim tako i u ljetnim mjesecima. Delničko područje obuhvaća mnoštvo zaštićenih objekata priorode koji su možda manje poznati, osim NP Risnjak naravno, ali isto tako predivni i svakako vrijedni posjećivanja. Tu su park -šuma  Japlenški vrh, dolina leptira, ski centar Petehovac,  a šarenoliki biljni i životinjski svijet svakom od ovih lokaliteta daje neku određenu posebnost.  

Beskrajno zelenilo u proljeće i ljeto, predivne boje jeseni i bijeli plašt zime čine delnički kraj privlačnim domaćim i inozemnim gostima. Bujne šume, bistri  potoci, mnoštvo špilja, jama i ponora samo su neke od atrakcija ovog kraja.  Svakako okosnica turističke ponude je aktivni turizam te ekološka svijest lokalnog stanovništva  i njihova nastojanja da se očuva izvorna čistoća i ljepota ovog kraja. Ovo područje idealno je za visinske...

 

Delnice - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda