...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Tršće

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Tršće, Aktivni turizam Tršće, Kulturni turizam Tršće kao i za Gastronomija Tršće, Noćni život Tršće, Transferi Tršće.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Tršće

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Tršće ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Jedan je od najljepših planinskih krajeva u Hrvatskoj. Odavde putovi vode na sve četiri strane svijeta: u šume, košenice i livade, lovišta i lovačke kuće, na vidikovce. Tršće ima sve preduvjete za razvoj turizma. Iznad Tršća smjestila se planina Rudnik, na kojoj su dvije skijaške staze s vučnicama.

 

Želite li vidjeti nešto posebno, te uživati u ljepoti i blagodatima nedirnute prirode, onda i Vi dođite u Tršće. Lijepe šetnice, označene staze za planinare i bicikliste, dovesti će vas do brojnih vidikovaca, odkuda se pružaju prekrasni vidici sve do visokih planina Risnjaka i Snježnika, a ovisno o vremenu i do Alpi. 


Nezaboravan doživljaj pružit će vam izleti na izvore Kupe i Čabranke. Na ovim rijekama mozete uživati u ribolovu ili nekom drugom sportu na vodi. 
Radosne trenutke opuštanja zasigurno će Vam pružiti branje šumskih plodova: gljiva, borovnica, malina, jagoda..... 

Tršće je i mjesto održavanja više...

 

Tršće - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda