...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Vrbovsko

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Vrbovsko, Aktivni turizam Vrbovsko, Kulturni turizam Vrbovsko kao i za Gastronomija Vrbovsko, Noćni život Vrbovsko, Transferi Vrbovsko.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Vrbovsko

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Vrbovsko ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Vrbovsko je smješteno na krajnjem istočnom dijelu Gorskog kotara. Na sjeveru je Vrbovsko razdvojeno rijekom Kupom od susjedne Slovenije, a istočna granica nastavlja se područjem naselja Zdihovo, Liplje, Bosiljevo i presijeca dolinu Dobre nedaleko Ljubošine.
Vrbovsko je područje izuzetne prirodne ljepote, netaknutog okoliša i čistih rijeka. Zbog sveg većeg interesa za Gorski Kotar, razvija se seoski turizam, planinske kuće i kuće za odmor. Ribolov i lovni turizam su samo dio raznovrsne ponude Vrbovskog. Mogućnost je lova, ribolova, vodenih sportova na goranskoj rijeci Kupi, jahanja na rasnim konjima te rekreacije na sportskim terenima, a nakon toga ugodno se provedite u jednom od mnogobrojnih visokokvalitetnih restorana s tradicionalnom gastro ponudom.
Kamačnik je prirodni kanjon koji je bogat prirodnim ljepotama, mostićima koji premošćuju duboke kanjone, te stazicama koje vode do samoga izvora. Njegovi mostovi su posebna atrakcija i neiscrpna slikarska inspiracija, a svaki metar toka ove prekrasne tekućice drugačiji je od prethodnog. Dužina kanjona je 3km, do samoga izvora kojeg krasi prekrasno...

 

Vrbovsko - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda