...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ravna Gora

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Ravna Gora, Aktivni turizam Ravna Gora, Kulturni turizam Ravna Gora kao i za Gastronomija Ravna Gora, Noćni život Ravna Gora, Transferi Ravna Gora.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Ravna Gora

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Ravna Gora ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Ravna Gora je gorsko središte koje se razvija na bazi poljoprivrede i prerade drva, ali ima i turistički potencijal jer je glavno središte skijaškog trčanja u Hrvatskoj. Turizam u Ravnoj Gori je najviše orijentiran prema zimskom turizmu, ali se sve više razvija lovni turizam i ribolov. Prostrane šume i čiste rijeke omogućuju razvoj turizma tijekom cijele godine. Smještaj u Ravnoj Gori nude mnoga seoska domaćinstva i pansioni, konobe i restorani u svojoj ponudi nude karakterističnu goransku kuhinju te smještaj u sobama i apartmanima.
Ravna Gora smjestila se u središnjem dijelu Gorskog kotara na visoravni prosječne nadmorske visine od 700-900 m. Okružena je brežuljcima - s jedne strane Bjelolasicom, Višnjevicom i Suhim Vrhom, a s druge strane Javorovom Kosom i Kosicom. Ravna Gora je dobila ime po visoravni (preko 750 m nadmorske visine) na kojoj je smještena, a okružena je s jedne strane Bjelolasicom, Višnjevicom i Suhim Vrhom, a s druge strane Javorovom Kosom i Kosicom. Sama Javorova Kosa (101...

 

Ravna Gora - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda