...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Crni Lug

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Crni Lug, Aktivni turizam Crni Lug, Kulturni turizam Crni Lug kao i za Gastronomija Crni Lug, Noćni život Crni Lug, Transferi Crni Lug.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Crni Lug

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Crni Lug ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Crni Lug je središnje naselje crnoluškog kraja. Nalazi se na nadmorskoj visini od 726 m. Pogodno je za zimsko i proljetno ishodište za Nacionalni park Risnjak čije visine sežu do 1500 m nadmorske visine. Tipično je planinsko gorskokotarsko selo, no ono svojim okružjem i očuvanošću starih običaja svojevrsno govori o dodiru kontinenta i primorja, Alpa i Dinarida.

U ovom kraju možete vidjeti kako se obrađuje drvo, cijepa jela ali i sresti jedine goranske maškare-zvončare u čemu se vidi utjecaj Primorja. Položaj Crnog Luga kao glavnog ulaza u risnjački nacionalni park čini glavni turistički adut ovog naselja.

U pitomosti i urednosti i pokošenim livadama se očituje kulturno blago ovdašnjeg stanovništva, na koje je tako snažno utjecala prirodna sredina te kontrast okolnih tamnih crnogoričnih šuma.

...
 

Crni Lug - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda