...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Vodice

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Vodice, Aktivni turizam Vodice, Kulturni turizam Vodice kao i za Gastronomija Vodice, Noćni život Vodice, Transferi Vodice.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Vodice

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Vodice ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Vodice su malo, ali poznato turističko mjesto na Šibenskoj rivijeri koje je sve podredilo turizmu. Vodice su dobile ime po obilju pitke vode u okolici. Nekada su se mještani bavili poljodjelostvom i ribarstvom, a sada su spojili te grane sa turizmom i nude posjetiocima izvrsnu turističku ponudu. Leže 13 km sjeverno od Šibenika uz plitki zaljev između rta Borovik i uvale Vrulja. Lijepe plaže, tihe uvale, mirisna vegetacija pogodovale su da se Vodice razviju u važnu turističku destinaciju. Od tvrđava i zidina sačuvana je samo jedna trokatna kula tzv. Čarićev toranj iz XVI st. i dvije crkve - Crkva sv. Križa na starom groblju je iz 1421.god, a istoimena župna crkva u središtu grada iz 1746. godine.

Ponuda smještaja u Vodicama je raznolika: od hotela, apartmana, kampova čini Vodice vrlo popularnim ljetnim odredištem. Vodice su jedan od najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostavaruju noćenja u hotelima, u obiteljskim pansionima, apartmanima, sobama, odmaralištima, kampovima i moderno opremljenoj marini sa oko...

 

Vodice - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda