...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Otok Pašman

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Otok Pašman, Aktivni turizam Otok Pašman, Kulturni turizam Otok Pašman kao i za Gastronomija Otok Pašman, Noćni život Otok Pašman, Transferi Otok Pašman.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Otok Pašman

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Otok Pašman ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Otok Pašman pripada jugoistočnoj skupini otoka zadarskog arhipelaga, a zajedno sa susjednim Ugljanom spojen je mostom kod prolaza Ždrelac. Pašman je od kopna odvojen Pašmanskim kanalom kojeg krase brojni otočići.

Pašman ima bogatu povijest koja seže sve do prapovijesti, preko ilirskih gradova, rimskih građevina (vila rustika, mozaika i kamenih kipova) pa sve do starokršćanske crkve i samostana s renesansnim spomenicima.

Iako srednje veličine, otok Pašman je jedan od onih otoka koji ostavljaju jak dojam na svoje posjetitelje.

Čisto more, predivne šljunčane i pješčane plaže, ekološki očuvan krajolik bogat ljekovitim aromatičnim biljem, slikoviti vinogradi, polja i maslinici idealni su za odmor daleko od gradske vreve.

Stanovnici se pretežno bave poljodjeljstvom, stočarstvom, ribarstvom i pomorstvom , a zahvaljujući odličnoj povezanosti otoka s kopnom sve se više razvija turizam. Turistička ponuda sastoji se od privatnog smještaja: pansioni, sobe, kuće za odmor, autokampovi te od bogate ugostiteljske ponude koja se ogleda u širokoj ponudi domaćih specijaliteta od kojih su...

 

Otok Pašman - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda