...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Pješčana uvala

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Pješčana uvala, Aktivni turizam Pješčana uvala, Kulturni turizam Pješčana uvala kao i za Gastronomija Pješčana uvala, Noćni život Pješčana uvala, Transferi Pješčana uvala.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Pješčana uvala

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Pješčana uvala ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Pješčana uvala je moderno naselje smješteno uz more 5 kilometara od Pule. Pješčana uvala nastala je kao novo naselje u produžetku Pule, i orijentirala se na turizam, tako da svaka kuća ili vila nudi privatni smještaj, ili apartmane ili sobe. Naselje Pješčana uvala je dobilo ime po pješćanoj plaži uz koje se formirala Pješčana uvala. Pješčane plaže idealne su za djecu i manje vješte plivače. Sa brojnim kvalitetnim i moderno opremljenim apartmanima i sobama, privatni smještaj u Pješčanoj uvali nudi najvišu kvalitetu. Podno naselja Pješčane uvale, uz obale mora, vijuga šetalište s brojnim ugostiteljskim objektima - restoranima, caffe barovima i konobama i ostalim turističkim sadržajima koji će vaš boravak učiniti ugodnim, među kojima se izdvajaju vrlo kvalitetni restorani. Živopisnu sliku Pješčane uvale daje i marina, koja nudi mogućnosti iznajmljivanja jahti. Brojni sportski tereni udaljeni su svega 3 kilometra od Pješčane uvale.

...
 

Pješčana uvala - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda