...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Tar

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Tar, Aktivni turizam Tar, Kulturni turizam Tar kao i za Gastronomija Tar, Noćni život Tar, Transferi Tar.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Tar

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Tar ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Tar je naselje u zapadnom dijelu Istre, udaljen od Poreča 10-tak kilometara. Zbog same blizine Poreča, Tar je poznato turističko središte i ljetovalište.
Smješten je nad utokom rijeke Mirne u more, a posebno se razvio ribolov i turizam. Nalazi se na zaravni ispod koje se prostire Tarska draga u kojoj je smješteno malo ribarsko selo i brojni riblji restorani.
U blizini Tara je poluotok Lanterna gdje je izgrađeno moderno turističko naselje uz raznoliku ponudu od smještaja: apartmani, hoteli, sobe, kampovi. A sportska ponuda upotpunit će svaki odmor, a nudi se tenis, stolni tenis, minigolf, odbojka na pijesku, jahanje, surfing, jedrenje, podvodni ribolov...
Tar se zapravo sastoji od tri naselja: Tar, Frata i Vabriga. U prošlosti su to bile tri župe i svaka sa svojom crkvom i zvonikom: crkva Sv. Martina, Sv. Mihovila i Sv. Antona.
Mještani ovog malog mjesta se tradicionalno bave vinovom lozom i maslinama, ali se sve više okreću turizmu. Tar je zadržao draž pravog...

 

Tar - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda