Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Banjole

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Banjole, Aktivni turizam Banjole, Kulturni turizam Banjole kao i za Gastronomija Banjole, Noćni život Banjole, Transferi Banjole.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Banjole

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Banjole ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Banjole, ribarsko selo s prirodno zaštićenom lukom, postojalo je još u rimsko doba. U zaštićenoj vali možete se sakriti od nevremena a i uživati u prekrasnom moru. Naselje Banjole je smješteno na malom poluotoku gdje bi željeli stanovati svi zaljubljenici mora, plovidbe, ribarenja. Stanovnici Banjola su i danas vezani za more, tako da je svježa riba dar svakodnevnice. Gotovo svaka kuća u Banjolama nudi pokoju sobu ili dobro uređen apartman svojim turistima. Ovdje ćete uživati u moru, tišini i suncu. Ovaj je kraj priroda obdarila brojnim uvalama i poluotocima, prirodnim plažama, a čovjek mu je dao sadržaje kao što su: tenis tereni, staze za šetnju i vožnju biciklom, mogućnost najma jedrilica, motornih čamaca i drugih sportova na vodi. Brojni apartmani i sobe nalaze se uz samo more jer je malo mjesto Banjole smješteno na malom poluotoku. Uz apartmane i sobe, sigurno ćete pronaći koju konobu ili restoran u Banjolama da isprobate široku lepezu morskih specijaliteta.

...
 

Banjole - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda