...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Krnica

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Krnica, Aktivni turizam Krnica, Kulturni turizam Krnica kao i za Gastronomija Krnica, Noćni život Krnica, Transferi Krnica.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Krnica

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Krnica ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Krnica ili Carnitia smjestila se na nadmorskoj visini od 195 m, unutar opcine Marčana. Krnica je malo istarsko mjesto s 300 stanovnika udaljeno svega dvadesetak kilometara od Pule.

 

Luka Krnica (Porat) njen je 'obalni' produžetak. U mjestu se nalazi pošta, trgovina i nekoliko kafića. U blizini se nalazi nekoliko pitoresknih mjesta kao što su Rakalj, Mutvoran, Peruški, Kavran, Barban, Gologoricki Dol, Marčana, koje svakako trebate posjetiti ako se odlučite provesti svoj odmor u Krnici.

 

Okolica Krnice pogodna je za jahanje, šetnje, brdski biciklizam, plivanje, ronjenje, vožnju brodom.

Isto tako možete poći na izlet negdje u unutrašnjost Istre npr. Hum, Buzet, Motovun, Grožnjan, pulsku Arenu ili možda manje poznate Mutvoran, Dolinu rijeke Raše, Labinski Stari Grad ili šetnju Pulskim tvrdavama.

 

Ovo mjesto je idealno za one koji traže odmor s potpunim mirom.

...
 

Krnica - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda